Over ons

 • Over ons

  Group Bernaerts heeft een uitgebreid net van kantoorruimte en magazijnen op oa de sites Imobe-ARC in Antwerpen en Coberna in Mechelen. De magazijnen zijn duurzaam gebouwd en uitstekend uitgerust.

  In Willebroek, breiden we vandaag uit op een strategisch uitstekende site langs de A12 , toegankelijk met 2 nieuwe ronde punten. De 3 fases – logistieke, distributie- en semi-industriële achtiviteiten- worden in een site ontwikkeld van 48 HA. Op de regionale bedrijven zone De Wille kan je zowel kopen als huren. De logistieke site Antwerp South Logistic verhuurt logistieke oppervlakten tot 150 000m².

  Group Bernaerts onderscheidt zich van zijn concurrenten. In de eerste plaats door het hoge percentage return on initial investment: gebaseerd op de cijfers van 2007 realiseert de groep ongeveer 13 procent. De specifieke aanpak garandeert dat de return on initial investment bij de Group Bernaerts altijd hoger zal liggen dan bij zijn concurrenten.

  Group Bernaerts staat voor geïntegreerde procesvoering. Het begint bij het zoeken van de strategisch geschikte sites die we dan op het juiste moment verwerven. Bij de ontwikkeling van de sites hanteren wij de meest strikte industriële kwaliteitsnormen. Wij bouwen alleen polyvalente multifunctionele kantoorgebouwen en ruimtes voor diverse semi-industriële activiteiten. Materiaalkeuze en planning sluiten nauw aan bij de behoeften van onze klanten. Ook bouwen we flexibele mogelijkheden in en staan we ook borg voor een optimaal professioneel management van het bedrijvenpark, met een veelzijdige dienstverlening voor alle ondernemingen in het park. Service van A tot Z.

 • Direct contact

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring