Sectoren

Semi industrieel

Op alle 4 de locaties neemt SI een belangrijke positie in. De parken vormen een concentratie van semi industriële ruimten welke zeer aantrekkelijk zijn voor KMO’ers.

Er heerst een dynamisch werkklimaat en de flexibiliteit in m2 is groot. Op deze wijze kan voortdurend worden ingespeeld op de veranderlijke werkomgeving van een KMO’er. De courantheid en de daaruit voortvloeiende historisch gezien hoge bezettingsgraad zijn een duidelijk bewijs van de gekozen aanpak.

Kantoren

Mechelen en Antwerpen zijn vanwege de hun uitstekende bereikbaarheid én zichtbaarheid bij uitstek geschikt als kantoorlocatie. Op beide locaties zijn in eigen beheer moderne kantoorgebouwen gerealiseerd. De kantoren onderscheiden zich door een zeer gunstige bruto‐netto verhouding en een uitzonderlijk gunstige parkeerratio.

De ruimten zijn door hun constructie zeer flexibel in te delen. De omhullende constructie is mede door de gekozen materialen onderhoudsarm en kent een tijdloze uitstraling. Beide locaties beschikken over een ondergrondse parking

Logistiek

Antwerp South Logistics is een zeer modern logistiek complex van meer dan 95.000 m2. De ruimten zijn hoog, kennen een grote vrije overspanning en een voor de branche maximaal toelaatbare vloerbelasting. Door de ligging én ontsluiting direct aan de A12 neemt het complex een unieke plaats in, in de logistieke hotspot Willebroek.